3 in 1

hokeyyyy...blog aku da besawang gile da ni.....pemalas lipas aku ni skang...tp bile da nak dekat2 due ni kerajinan dtg lak..xpe2..kite layan kan je la ek..mana tahu lepas ni aku akn rajin je sentiasa....
esok aku ngn my darl nk g becuti free...yeahhhhhhh....aritu beli rumah kan, diorg bg bercuti free ke avilion pd...sgt siokk...ada ke benda free x syok kan...nnti da blk aku upload pic k..

aku update pasal baby lak ekk...
semlm da 32weeks dan aku adalah kene pergi checkup kt klinik...kul 6.45 pg aku da tecongok kt klinik tu...sbb klu aku lambat aku kene tunggu lama...mak adalah bosan menunggu dgn perut besar ni....kul 8.30 da abis...overall semua ok...baby sihat..mak telebih sihat...anak aku skang da 1.5kg...lg 8minggu nk pop out...xcited ni...brg baby da full complete...brg mumy dia x complete2bile la agaknye nk complete aku pon x tahu..agaknye x complete2..hahahahah...

to my baby :"jgn kuar awl sgt ye syg..mumy nk attend kenduri kawin adik daddy ni jan next year ni....bg la mumy pakai cantik2 dulu ek sebelum pakai param pilis semua tu..."

okey..bos kt dpn aku da jeling2 ni....cow.

3 comments:

♥ladykiki♥ said...

wah wah wahh.. jelingan.. hiks

非凡 said...

I'm appreciate your writing skill.Please keep on working hard.^^

cikpingu said...

yea2..nk jd mummy dh..
syiookkk