best

semlm aku berbuka mcm biasa je kt umah...cuma pas berbuka tu aku follow bos aku g view rumah kt pinggiran usj...canteeekkkk umah2 kt situ ekk...klu la hairul belikn aku 1 umah cengitu......mesti aku sayang laki aku sgt2....tp skang ni pon da syg dah...cuma klu dpt umah tu lg sgt bangatttt....

n pagi ni aku bgn mata xleh bukak....ngantuk siot....mlm ni ada dinner lg dgn bos n lawyer....bab mkn aku slalu laju je......aku bwk hairul skali..sbb aku klu nk mkn xde dia..rasa serba kekurangan....lg pon malas nk g sorang2...septtnye arini dia keje..aku suruh dia mc..wakahkah..keji2...aku pedulik ape..ko kene temankn aku gak..kalau x meroyan aku kang....

dannn....pujuk rayu ku berjaya okeyyy....
arini esok n lusa dia cuti..yeah...bestnyer...!!!

2 comments:

[LADYKiKi] said...

yeah dah ade blog jugak bagus2.. hiks

[LADYKiKi] said...

alolo... siap pujuk raya aaa..

hiks.s