makan2...

semlm aku berbuka dgn bos2 aku n semua laaa...kire 1 opiz la angkut skali.kan aku ada kata lawyer opiz aku nk blaje mkn2kn......n aku bwk mamat chenta hati aku ni...

sbb aku tahu kt sana aku mesti boring tahap babun punye la...klu bos aku x bg bwk dia...mmg aku x g kot..walaupon makanan dia sedap nk mampus....sbb kt opiz aku ni aku osrang je melayu..so bile diaorg ckp2 cina aku ofcourse la sepatah haram x paham...hello...diaorg siap bg aku nama samaran tau..ah yokkk...eeiisshhh....buruk tol nama tu..letak la nama best2 sikit klu nk bg nama kt aku pon..ntah ape2 ntah...




bos aku baru beli kete baru okk..honda accord 2.0..pergggh...cantikkkkkkkkk ooooo.....see...plastik pon x bukak lg...x sempat katanyer..aku da try drive da kete ni....best ooo..mcm jln atas angin..langgar lobang pon x rasa.....tu one of staff kt opiz aku...eric....baikkk..tp kepohhh..


maap la yer...pic makanan aku segan nk snap...coz aku mkn bos2 aku semua kt depan aku..kang diaorg ingat aku ni jakun sgt smpi nk amik pic bagai...tp serius..makanan dia huyooo.........aku order bnyk2 ok...kiteorg mkn kt alexis bar kt bangsar...jenis mcm mkn kt kedai mkn je..aku order je..x cukup order lg...x cukup lg..?order lg smpi muntah ye....semlm je aku mkn samapi 4 jenis makann yg pelbagai..tu x campur tolak bos2 aku punye yg tolak kt aku sbb diaorg order melampau bnyk tp x mkn...bolehh...???membazir je okk....cehhh...ayat coverline tu..muahahaha...


so mknn yg aku mkn semlm...aku x ingat nkk menyebut nama dia...sbb nama dia tungagng langgang pelik...susah benor nk menyebut..aku nk order semlm pon main tunjuk2 je...hahahhaha..


- steak lembu..


- burger (daging dia tebal nk mampus..kalah big mac)


- rib masak kicap..(kedekut wei..bg 2 ketul je..)


- ikan steam.


- mushroom soup..


- lala masak tumis...


- kacang panjang tumis gak..


- milk shake vanilla


- air honeydew..


itu aku je mkn...korang jgn pecaya yg diaorg masak tumis semua tu...tp mcm masak lebih kurang gitu la....aku lupe nama2 comercial mknn tu...yg hairul jgn cerita la..lg bnyk dr aku....smpi aku malas nk ingat ape dia mkn semlm...pas da abis je..aku g amik kek lak..tiramitsu dia walllahhhh......setap nk mati okk....smpi time aku time ni..teringat2 kesedapan dia...enough..enough..aku puasa ni......


dannn.....bile perut da kenyang..begini la gaya kami ...menunggu bos aku gossip2 x hengat..lama gile...samapi aku order lg air....ngantuk jgn cerita la...tp overall besttttt........bos..nanti ajak lg ekk.......

3 comments:

[LADYKiKi] said...

hikss..cinta tangkap lentok ye.. hikss...!! ^_^

wah mesti byk mkn kan semalam...
akceli pyzan ajak kita berbuka smlm tapi kita tolak..kang majuk mak kat umah asyik je berbuka kat luar.. hiks..

>>> bila nak kawen yang

naddy said...

tu la kiki...kenyang gile...cian pyzan kan...mak first...hehehehe...

kawen ekk..ala..x lama lg je ni..tunggu kad ekk...mesti dtg tau..

green apple said...

the best part keje ngan company bukan cina ni kalau bab makan memang best.