arini ujan..tidopun sedap..

baru tejaga dr tido..arini rasa penat sgt ehh,...apehal ntah...perasan x blog aku ni makin lama makin ntah ape2 ntah...x best langsung...aku x tahu nk story ape la sebenarnyer...tp aku kne pastikn akn lebih bnyk cerita x lama lg...
oh....hubby tgh g kedai burger dia..jap g nk g minum ngn sepupu aku...aku nk ikut x kasi ok..berembun konon...x nk bwk x heran ar......
baby aku sihat walafiat...mumy dia pon ok je...cuma da leh rasa dia kicking sikit2..rasa geli2 semcm je..bile cite kt hubby dia xcited la nk rasa...tp bkn dia leh rasakn..aku je...sbb slow je dia kick...rerasa lelaki ke pompuan...?? perasaan aku lebih bnyk kt lelaki je..xtahu nape..mmg la actually nk pompuankn..tp x kisah la..laki pompuan..aku tetap xcited gile babeng... x sabar ni...perut pon makin buncit...kuang..kuang..kuang...
arini ujan je kan...aku blk kje kt opiz aku bwh tu ada restaurant kn...terbau2 aku roti telur...xtahu la kan sebenarnye roti telur or what...tp mind aku da set roti telur...balik je amik mak aku singgah kedai g beli roti ngn telut...bt roti telur...so kesimpulannye aku dinner roti telur je...n bnyk lg x abis tu ok...membazir..tu la.....tu la ko nadea...!!!!tamak...bt nk selambak...
mknnye ciput...

1 comment:

cikpingu said...

wah2.. mkin tembam nmpknye.. haha..
kompom muke ko pun dh btmbah cute dr zila.. hahaha.. zila tau ni mrah kang..kikikiki

k la.. slamat meniti ari k..